Om meg

Jeg er spesialist i psykomotorisk fysioterapi og har undervist i yoga og meditasjon siden 2013. Jeg begynte med yoga for å hjelpe meg selv til bedre helse – med påfølgende stort ønske om at også andre skulle få oppleve hvor enkelt og godt verktøy yoga og meditasjon er for å skape robusthet, glede og overskudd i hverdagen. Jeg har selv erfart yogaens kraftfulle virkning – i en alder av 43 år ble jeg mamma for første gang ved hjelp av yoga og endring av livsstil.

Å møte hele mennesket, hele personen, med sin historie, traumer og belastninger, opp- og nedturer, utfordringer, talenter, drømmer og ressurser er noe det som opptar meg som menneske og terapeut. Selv har jeg alltid vært høysensitiv noe som innebærer at jeg umiddelbart fanger opp stemninger og andre menneskers følelser. Og lett overstrekker meg for å gjøre en god jobb, være en god mamma osv. Da blir ofte egne grunnleggende behov utsatt, med fare for å bli overveldet, utbrent og syk. Jeg har vært der. Og kommet ut av det ved hjelp av yoga, meditasjon og Leadership by Heart Coaching. Dette er enkle, dyptvirkende metoder som jeg bruker i hverdagen. Og jeg vil gjerne dele verktøyene med deg – slik at du også kan få den hverdagen du ønsker deg – med indre ro, glede og overskudd. Med verktøy som du kan bruke for å håndtere, mestre og bedre utfordringer som dukker opp – feks ved tankestøy, følelsesmessige verkebyller, kroppslige vondter eller viktige valg som skal tas. Kanskje er du leder eller har stort ansvar og liten tid eller mulighet til å få ytre støtte og snakke om det som dypest sett er utfordrende og viktig for deg? Mange jeg møter er også helt utslitte av å ta seg av andre og andres behov. Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale en gratis, uforpliktende kartleggingssamtale der vi finner ut hvor skoen trykker, hvilke grunnleggende behov du har og hvordan du egentlig ønsker å ha det – og hva som skal til for å komme dit. Ring eller send sms til mobilnr 94 14 44 99.

Varm hilsen fra Ellen